Page arrow

Kreativnost u timskom učenju

Large 10980882804 5a096d6fda z
Utorak
28.10.2014.
Radionicu Dramske igre i vježbe u timskom učenju tijekom zadnjih nekoliko godina pohađao je velik broj ljudi koji su htjeli u odgojno obrazovnom radu koristiti kreativne vježbe, te ih uvesti u svoj rad u razredu ili u radu s raznim grupama. Motiv za pohađanje također je bio i osobni razvoj, uvid u vlastite rekacije i kreativnost. 
Rad će biti koncipiran kao intenzivan edukacijski trening sastavljen od niza dramskih vježbi. Vježbe će biti koncipirane u tri osnovna tipa: vježbe povjerenja i memoriranja, tijelo kao scenski znak i sredstvo izražavanja, vježbe podrške i propitivanja stavova.

Voditeljica će biti Ivana Marijančić, dramska pedagoginja. 

Radionica se održava u Studiju Kubus (Kranjčevićeva 9) u nedjelju 9.11. od 10 do 16:30 sati. Cijena radionice je 150 kuna. 

Prijavu je potrebno poslati mailom na adrese marijancic@yahoo.com ili ivanamarijancic@vip.hr. Za prijavu je potrebo poslati sljedeće podatke:
- ime i prezime, godina rođenja
- zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti - koji fakultet?)
- broj mobitela i e-mail adresa
- napomenite da je prijava za radionicu: Dramske vježbe 9. 11.

Krajnji rok za prijavu je utorak 4.11.2014. no prijave će se zaključiti i ranije ako se maksimalan broj od 15 polaznika popuni ranije. Stoga se mole kandidati da se prijave samo ako su sigurni da će doći na radionicu.

Detalje o ovoj i drugim radionicama možete pronaći na stranici Dramske radionice.

foto: Mountview

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu