Page arrow

Književnost na NUS-u

Large nuspoziv
Srijeda
09.04.2014.
Dišpet i Bookara vas pozivaju na izlaganje svojih stihova, aforizama i satiričkih tekstova 26. travnja u Split Circusu. Večer 'Književnost u cirkusu: solidarnost/stihovi/aforizmi/satira/(o)smijeh' dio je programa festivala NUS koji se ove godine održava od 22. do 29. travnja.
Posljednjih godina svjedočimo sve težem životu običnog čovjeka i radnika. Potrošačka košarica se smanjuje, nesigurnost pojedinca raste. Kratkotrajni, pojedinačni, radnički, studentski i/ili umjetnički protesti nastali kao rezultat posvemašnje frustracije, po svemu sudeći nisu adekvatno i kvalitetno rješenje socijalnih problema. Nove ideje, potencijalno novo društvo, treba dobro promisliti. Osnovni alat politike i kapitala za očuvanje postojećeg stanja su represija i različiti oblici agresije. Postavlja se pitanje koji kontra pristup koristiti, kojim ih oružjem pobijediti.
Stoga, pošaljite svoje radove na mail: neafirmiranaumjetnickascena@gmail.com zaključno s 14.4. (ponedjeljak), te se svojim tekstovima kao pojedinci i kao ljudi sa ljubavlju, solidarnošću, stihovima, aforizmima i satirom borite protiv nametnutog „aparata". Pobijedimo (o)smjehom!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu