Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Knjiga svaki dan

Large ksd fb post
Srijeda
04.03.2015.
Gradska knjižnica i čitaonica Požega organizira natječaj Knjiga svaki dan koji je otvoren od 5. ožujka do 1. travnja 2015. godine.
Svi zainteresirani autori trebaju kroz fotografiju prikazati čitanje kao svakodnevnu aktivnost, kao potrebu, užitak ili hobi, uz naglasak na izražajnost modela, a njihove će radove vrednovati Povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Snježa Mekić Delić (slikarica), Magdalena Došen (prof. likovnih umjetnosti), Drago Komarić (fotograf) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora.

Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.
Uz to, Povjerenstvo će odabrati i pedesetak drugih fotografija koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2015., 23. travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje. U Noći knjige se tradicionalno očekuje velik broj posjetitelja u požeškoj Gradskoj knjižnici.
Više informacija na web stranici Gradske knjižnice Požega ili na Facebook stranici

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu