Page arrow

Turneja brodske knjižare

Large paper boat
Utorak
26.06.2012.

Banke se rijetko kad nađu u vijestima iz kulture, a ako se i nađu, obično se radi o lošim vijestima. Ipak, ovdje se radi o iznimci jer je MasterCard Europe odlučio i ove godine organizirati turistički projekt Brod knjižara - Brod kulture. Brod će napraviti turneju po hrvatskoj obali između 28.7. i 10.8.

Osim prodaje knjiga, Brod će ponuditi i program koji je napravljen u suradnji sa Slovenijom, zemljom partnerom. Tako će u brodskom programu sudjelovati slovenski književnici Ana Pepelnik, Vida Mokrin Pauer, Barbara Korun, Tatjana Pregl Kobe, Cvetka Bevc i Andrej Detela.

Također, na Brodu će biti predstavljena knjiga 20 + 1 najbolja priča za ljeto 2012. koja je nastala u sklopu MasterCardovog natječaja za najbolju kratku priču. Knjigu će predstavljati pobjednica natječaja Silvija Šesto (koja je pobijedila pričom 'Uniforma') te urednici knjige Ludwig Bauer i Lidija Dujić. Knjigu će, osim u tiskanom obliku, biti moguće kupiti i u elektronskom obliku na portalu planet9.hr.

Puni raspored turneje slijedi:

28.7. (subota) - KRK
29.7. (nedjelja) – SENJ
30.7. (ponedjeljak) – RAB
31.7. (utorak) – PAG
1.8. (srijeda) – STARIGRAD PAKLENICA
2.8. (četvrtak) – VIR
3.8. (petak) - SVETI FILIP I JAKOV
4.8. (subota) –ŠIBENIK
5.8. (nedjelja) –MARINA
6.8. (ponedjeljak) – TROGIR
7.8. (utorak) – VIS
8.8. (srijeda) – POSTIRA
9.8. (četvrtak) – JELSA
10.8. (petak) – MAKARSKA

izvor: MasterCard
foto: Charlie 2.0

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu