Page arrow

Treće izdanje Marsonikona

Large marsonikon 3
Četvrtak
29.05.2014.

Sutra, 31. svibnja, počinje treći Marsonikon – regionalna SF konvencija koja se, samo nam ime kaže, održava u Slavonskom Brodu. Uredništvo zbirke priča Marsonic, a u suradnji s tiskarom HS Internet i autorima, odlučilo je sva sredstva od prodaje proslijediti stradalima u poplavama (Gunja, Rajevo Selo). Pridružit će im se organizacija fanovske aukcije za GUFF koji će pola sredstava prikupljenih tijekom licitacije također namijeniti onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Skidamo šešir esefašima na ovoj humanoj gesti!

A sad malo o sadržaju. Jedna od nesumnjivo glavnih zvijezda Marsonikona bit će dr. Semir Osmanagić koji će okupljenima pričati o najnovijim otkrićima iz Bosanske doline piramida. Gostovat će i Goran Skobonja, autor koji je svoj roman Čovek koji je ubio Teslu prodao u više desetaka tisuća primjeraka. Uz njih dolaze još i Milena Benini, Marko Fančović, Vladimira Becić, Davorin Horak, Darko Tuševljaković i Pavle Zelić.

Od domaćih snaga naći će se tu Ivan Lutz, Petar Bašić, Adrian Goll i Ratko Martinovć.

Održat će se projekcije filmova, prodaja knjiga i asortimana, promocije, kvizovi, okrugli stolovi i brojne druge aktivnosti.

Dođite na Marsonikon!

izvor i foto: promotivni materijal

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu