Page arrow

Stanković - zvijezda Think tank Towna

Large aca stankovi
Ponedjeljak
06.10.2014.

U Leskovcu je od 2.-4. listopada održan 8. Think tank Town festival. Sudjelovali su brojni literati i glazbenici, no daleko najveće zanimanje publikuma u Leskovcu izazvalo je gostovanje Aleksandra 'Nedjeljom u 2' Stankovića.

Glasoviti HRT-ov voditelj, kao što znamo, ima iza sebe dvije zbirke pjesama (Uvijek su me voljele starije gospođe i Igor Mandić na Mjesecu) i zbirku intervjua Sto faca i Aca.

"Ogromno interesovanje izazvao je Aleksandar Stanković, a a najveće iznenađenje i, verovatno, najbolji program Festivala je predstavljanje knjige Muzika od ma čega Ivane Stefanović. I samo zatvaranje postaje kuriozitet - po osmi put Festival je, čitajući svoje kolumne napisane između dva festivala, zatvorio Ljuba Živkov. Lepo je to što je ovo festival sa najviše publike dosad i verujem da je to pravi put svakog festivala. Morali smo, nažalost, da smanjimo broj programa, jer Grad Leskovac nije želeo da ni na koji način učestvuje u organizaciji, a zahvalni smo Ministarstvu kulture koje je podržalo ovu manifestaciju", kaže osnivač festivala Saša Stojanović.

Bravo za Stankovića!

izvor: e-novine

foto: Lubs Mary.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu