Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Portić za dobrobit djece

Large porti
Ponedjeljak
09.06.2014.

Danas vas želimo upoznati s aktivnostima Portića - strukovne udruge za promicanje dobrobiti djece. Djeluju od 2006., a jedan od projekata je i Pripovjedač/ica priča (Teta pričalica) u dječjoj bolnici Kantrida. Aktivnosti ovog projekta usmjerene su ka osnaživanju djece i roditelja, te smanjivanja negativnih posljedica hospitalizacije.

Rastimo zajedno projekt je koji pruža podršku roditeljima u odgoju djece. Spomenimo još i Luku osjećaja (namijenjeno djeci od 4 – 12 godina), a Portić i za vrijeme praznika otvara svoja vrata djeci kroz radionice Na krilima mašte.

Ovu hvalevrijednu humanitarnu inicijativu podržali su i lokalna zajednica, državne i međunarodne institucije, UNICEF, ali i građani koji se javljaju za volonterski rad. Od ove godine Teta pričalica proširila se i na Zagreb. Portiću je 2013. dodijeljena nagrada Grada Rijeke i počasna nagrada za socijalnu integraciju Zaklade ERSTE.

Na stranicama Portića doznajte više o njihovim aktivnostima. Podržite ih, priključite se!

izvor i foto: promotivni materijal

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu