Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Pesničenje u Močvari

Large mochvara
Četvrtak
29.05.2014.

Kurirka Tortilja donijela nam je jučer pozivnicu za Pesničenje koje će se, u sklopu proslave 15. rođendana Močvare, 8. lipnja s početkom u 20 sati održati u ovom pitoresknom klubu na adresi Trnjanski nasip bb.

Pesničenje je, za one koji ne znaju, pjesnički okršaj ili, da pobliže objasnimo, trening aktivnog čitanja poezije u javnim prostorima. Nekaj neviđeno! Spisak gostiju podugačak je, a evo samo nekih od izvođača: Višnja Janošević, predstavnici pjesničke grupe ARGH - Ana Marija Grbić i Danilo Lučić, lo-fi electro post punk poeta Ex, a dolaze i riječke snage - Dunja Matić, Kristina Posilović, Moris Mateljan i Zoran Žmirić zvani Žmirke od milošte.

Najavljeni su još mnogi mužikaši i poete kao na primjer:  Campy Petrarca, Vid Jeraj, Maja Klarić, Ivana Perica, Drvena Marija, Marijana Rimanić, Ana Brnardić, Aleksandar Hut Kono, Neven Vulić, Josip Grošek i drugi.

Hoće li nastupiti i mnogostruko nagrađivani pjesnik Pakosni Velizar, to nitko još ne zna, ali predmnijevamo da bi se taj zvihranec mogao ukazati.

Tko ne dođe, a upad je nula kuna, taj ne ljubi dobru zabavu i vjerojatno je smor.

izvor: promotivni materijal
foto: Močvarni facebook

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu