Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Pagano u Hrvatskoj

Large rendez vous
Srijeda
27.05.2015.
Emmanuelle Pagano (1969.), suvremena francuska autorica, gostuje u Zadru 1. lipnja i u Zagrebu 2. i 3. lipnja.

Pagano je dosad objavila desetak proznih djela. Roman Adolescenti trogloditi, nagrađen Europskom nagradom za književnost 2009., objavljen je u hrvatskom prijevodu Ursule Burger Oesch u izdanju MeandarMedije (preporuku romana možete pročitati u tekstu Vesne Solar). Pagano gostuje kako bi predstavila taj roman, ali i najavila prozno djelo Vezivanja čiji hrvatski prijevod uskoro izlazi iz tiska.

U Zadru će 1. lipnja u 14:30 na Starom kampusu razgovarati sa studentima i nastavnicima francuskog jezika i književnosti, uz moderiranje prof. Vande Mikšić. Istog dana u 19:30 u Gradskoj knjižnici će predstaviti roman Adolescenti trogloditi.

U Zagrebu će 2. lipnja u 20 sati na Filozofskom fakultetu razgovarati s lektoricom Alice Urien Clérambourg i studentima francuskog jezika i književnosti. Sljedeći dan u 18 sati gostuje u Medijateci gdje će također predstaviti navedeni roman.

Organizatori gostovanja su MeandarMedia i Francuski institut, a gostovanje se održava u sklopu Rendez-Vous festivala.

info: MeandarMedia
foto: RendezVous

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu