Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novi Ubiq

Large ubiq14
Srijeda
21.05.2014.

Izašao je dugo očekivani 14. broj Ubiqa. Po mnogo čemu prvi, a ne četrnaesti: prvi kod novog nakladnika, prvi koji donosi priče i novele autora iz regije, a ne samo domaće, te prvi po nižoj cijeni koja sada iznosi tričavih 50 kuna.

Ubiq se usudi za manje kuna ponuditi više sadržaja! Pa gdje toga ima u današnje vrijeme? Ti esefaši su uistinu ljudine. Ili možda znaju nekaj što mi ne znamo, hmmmm…

Ispitat ćemo još ovaj slučaj vezan uz drsko skidanje cijene razvidno kvalitetnu proizvodu, a sad još da kažemo gdje se i kako može doći do novog Ubiqa. Dilat će ga friško osnovani literarni konzorcij APM (Algoritam/Profil/Mozaik), ne odmah – treba im još vremena za rekonstrukciju mreže. Možete ga nabaviti i preko distributera Hangar 7, u Sferi i na svim konvencijama gdje su Hangarovci prisutni. Na primjer – u Sl. Brodu, na Marsikonu (31. svibnja).

Kaj se tiče sadržaja – ima ga na tone. Tušta i tma, kako bi se reklo, a kako ga i ne bi bilo kad se 14. Ubiq prostire na nevjerojatne 244 stranice! Izdvojit ćemo par autora, tu su: Dorotea Kovačićek, Oto Oltvanji, Iva Šakić Ristić, Željko Obrenović, Iva Tkalec, Emir Dervišefendić, Aleksandar Žiljak i drugi.  

"Napišimo na kraju: Tko ne čita Ubiq, taj je bik na kubik", predloži razdragano Dunja.

"Ni slučajno", oštro će Mika.

Stoga ćemo samo ponoviti – novi Ubiq je među nama.

izvor i foto: promotivni materijal

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu