Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Nove radionice CeKaPea

Large cekape
Ponedjeljak
19.11.2012.

Centar za kreativno pisanje ili CeKaPe radi punom parom! Uz već postojeće radionice, u ponudi su se našle još dvije nove. Prva se zove Stop šutnji o pročitanim knjigama! Ona se bavi pitanjima poput "Zašto svi pričaju o Franzenu i Feriću, a o nekim drugim knjigama šute?"

Ukratko, radionica propituje zbog čega su neka djela popularnija i prisutnija od drugih, te pokušava dati prostor kvalitetnim, a zanemarenim knjigama. Voditeljica je Jagna Pogačnik, a radionica se odvija utorkom od 19:30 do 21.

Druga radionica je Scenarij za TV seriju. Ime radionice govori sve, a ideja radionice je uz kreativnu atmosferu upoznati polaznike s pravilima zanata i proći kroz sve faze stvaranja televizijske serije. Na kraju radionice, svaki polaznik imat će gotov projekt za seriju. Voditeljica ove radionice je Sanja Kovačević, a radionica se odvija srijedom od 20 do 21:30.

Sve ostale informacije možete dobiti na brojeve telefona 01 / 2431-071 i 091 / 567-5140 ili putem e-mail adrese cekapecentar@gmail.com.

izvor: CeKaPe
foto: CeKaPe

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu