Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Louis van Gaal: The Biography

Large louis van gaal
Četvrtak
05.06.2014.

Svojedobno dojavismo o nevjerojatnom uspjehu autobiografije Sir Alexa Fergusona, bivšeg managera Manchester Uniteda. Danas, šest dana prije početka nogoloptačke fešte u Brazilu, najavljujemo još jednu moguću uspješnicu iz kategorije – nogometne biografije.

Ebury Press za 24. srpnja najavljuje izlazak biografije novog šefa Manchester Uniteda, Louisa Van Gaala. Knjiga nosi naslov Louis Van Gaal: The Biography, a potpisuje je još jedan Nizozemac - Maarten Meijer.

Louis Van Gaal u ovom trenutku nalazi se u Brazilu i na kormilu je reprezentacije Nizozemske. Naše pitanje glasi: nije li se moglo s tom biografijom još malo pričekati? Što ako, na primjer, Nizozemska napravi čudo, zaigra u svom četvrtom finalu i napokon osvoji World Cup?

"Šanse da se takvo što dogodi blizu su ništice", preko ramena dobacuje Ana, "u grupi su sa Španjolcima, a onda se pak ta grupa križa s našom, brazilsko-hrvatskom grupom. I posljednjem zrikavcu jasno je da Nizozemci ne mogu proći Carioce, a još manje Kovačev Elf."

Vanja: "Ne mogu se ne složiti s Anom i kad smo već kod loptanja, u narednih mjesec dana morat ćemo u rubrici vijesti što više pisati o nogometu."

izvor: The Bookseller
foto: Louis Van Gaal među lavekima (ING Nederland)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu