Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Krenuo je 37. Interliber

Large 5573381914 00a7bc2517 z
Ponedjeljak
10.11.2014.
Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održava se po 37. put na zagrebačkom Velesajmu od 11. do 16. studenog.

Posjetitelje očekuju pregršt novih naslova, predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih književnika, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi... Od poznatih stranih književnika valja izdvojiti dolazak Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. Williama Engdahla.
Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja. Očekuje nas i proglašenje pobjednika V.B.Z.-ovog natječaja za najbolji neobjavljeni roman godine, kao i dodjela nagrade Ovca u kutiji za najbolju hrvatsku slikovnicu.
Ovogodišnji se Interliber održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Ulaz na Interliber je besplatan, a u istom terminu održavaju se i Info te Sajam glazbe i multimedije

Više o programu možete pronaći na web stranici Velesajma

foto: Phil Roeder
Možda će vas zanimati
Pisma Pukovniku
Homepage liber 16.11.2017.

Liber 2017: Judi, libri i beštimje

Booksina delegacija, pod mudrim vodstvom Ane od Officea, posjetila je 40. Inteliber i prošla mnoge Scile i Haribde.

Piše: F. B.

U fokusu
Homepage interliber 17.11.2015.

Interliber - nikad bolji?

Dostupni podaci o Interliberu podsjećaju na baratanje informacijama o turističkoj sezoni. No, ništa se bitno ne mijenja, osim što neki manji izdavači vidno nedostaju. 

Piše: Neven Svilar

Književne svilarije
Homepage interliber 15.11.2013.

O istosti i nepromjenjivosti Interlibera

Činjenica da je sajam toliko isti kao i uvijek daje mu posebnu notu nadrealnoga, a knjige se ukazuju tek kao čudesna kulisa te pomaknute stvarnosti.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu