Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Filmska adaptacija 'Životinjske farme'

Large svinje
Ponedjeljak
22.10.2012.

Teško je zamisliti igrani film temeljen na Životinjskoj farmi Georgea Orwella. Ipak, tehnološki napredak omogućio je barem nešto približno, a to je hibrid između igranog i animiranog filma. Radi se o 'performance capture' tehnologiji koja bilježi geste i mimiku glumaca te ih prenosi na kompjuterski animirane likove.

Producenti filma nadaju se da će tehnologija zaslužna za Avatara uspješno prenijeti i likove čovjekolikih svinja, ovaca i jednog magarca. Ipak, nadajmo se da će Avatar poslužiti kao uzor samo u tehnološkom smislu.

Adaptaciju je preuzeo studio Imaginarium, a redatelj i glavni glumac bit će Andy Serkis, najpoznatiji po ulozi Golluma u Gospodaru prstenova i nadolazećem Hobitu. Daljnji detalji o projektu još nisu poznati.

izvor: GalleyCat
foto: byronv2

Možda će vas zanimati
Dr. Ostojić, literoterapeut
Homepage 393 15.04.2011.

Dr. Ostojić: životinjska farma

Nena je kod dr. Ostojića došla po drugo mišljenje, nezadovoljna dosadašnjim liječenjem dr. Librića. Muči je alegorija i traži djelotvoran lijek.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu