Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Festival Lit Link

Large 3461911258 fe869699d3 z
Srijeda
20.08.2014.

Cilj Lit Link Festivala je predstaviti inozemnu književnost hrvatskoj publici, kao i hrvatsku književnost stranim čitateljima. Drugo izdanje Lit Linka primit će se primarno prvog cilja: u Puli, Rijeci i Zagrebu gostovat će dosad neprevođeni američki, kanadski i engleski pisci, kao i domaće nam snage. 

Programski direktor Robert Perišić složio je zanimljivu listu manje poznatih stranih autora. Dolaze nam Adam Mansbach, Sheila HetiShaughnessy Bishop-Stall, Anne Meadows, Kathryn Borel, Buzz Poole, Dan Simon, Michael Stein itd. 

Hrvatski autori koji će se predstaviti domaćoj publici i stranim izdavačima su Željka Horvat Čeč, Maša Kolanović, Ivana Kovačić, Enver Krivac, Davor Mandić, Robert Međurečan, Marko Pogačar i drugi. 

Lit Link počinje 28.8. u Puli, nastavlja se 29.8. u Rijeci i završava 30.8. u Zagrebu. Program i detalje možete pronaći na Facebook stranici festivala.

foto: Aaron Hockley







Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu