Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Donesite/pošaljite materijale u CZDNK!

Large doumentacijski centar 012
Srijeda
04.07.2012.

Centar za dokumentiranje nezavisne kulture otvoren krajem prošle godine u Booksi, kontinuirano skuplja tiskane i audio-vizualne materijale koji bilježe rad nezavisne kulturne scene od 90-ih do danas.

Zbog toga se pozivaju svi oni koji to još nisu učinili da donesu ili pošalju flajere, programske knjižice, plakate, kataloge, cd-e, bedževe i dr. i postanu dio ove baze u nastajanju. Oni koji već jesu, pozivaju se da im Centar bude stalna adresa na koju će slati materijale o aktualnim projektima.

Centar za dokumentiranje nezavisne kulture dio je projekta 'Abeceda nezavisne kulture' koji zajednički provode udruge Kurziv i Kulturtreger, a u sklopu kojeg se također organiziraju otvoreni razgovori o nezavisnoj kulturnoj sceni u različitim hrvatskim gradovima, dok se na portalu Kulturpunkt.hr u rubrici 'U fokusu' objavljuju intervjui s protagonistima.

Za dogovor i ostale informacije vezane uz donošenje/slanje materijala, molimo vas da kontaktirate voditeljicu projekta Janju Sesar na telefon 01-7898732 i mob 098-1679009.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu