Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Besplatni Goethe i Kafka

Large kafka preobra aj
Srijeda
28.05.2014.

Školarci i roditelji školaraca već odavno znaju za portal eLektire, mjesto na kojem je do danas postavljeno 300 knjiga i obilje multimedijskih sadržaja.

Projekt je, podsjećamo, nastao na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a cilj je objaviti sve, ali baš sve osnovnoškolske i srednjoškolske lektire (tisuću i nekaj naslova).

Odnedavno još su bliže ostvarenju svog plemenitog cilja: objavili su, naime, dva nova naslova: Patnje mladog Werthera Johanna Wolfganga von Goethea te Preobražaj Franza Kafke.

Bravo!

foto: Jules Minus

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage foto 08.02.2021.

Prema smislenim promjenama

Kako bismo dobili jasniji uvid o reformi lektire u srednjoj školi i problemima u njezinoj provedbi, razgovarali smo s troje nastavnika.

Piše: Luka Ostojić

Urednički komentar
Homepage 07 norijada 28.05.2017.

Dvanaest godina ropstva

Ako kurikularna reforma Buljan Culej ispuni svoj zadatak, školski sustav postat će još udaljeniji od životnog iskustva i potreba mladih ljudi.

Piše: Luka Ostojić

Intervju
Homepage festival 28.08.2014.

Autori koji pišu o slobodi

Uoči 2. Festivala svjetske književnosti koji počinje 4. rujna, pričali smo s programskim direktorom Seidom Serdarevićem.

Piše: Neven Svilar

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu