Page arrow

Baza umjetnica

Large vox fb 851x315px
Ponedjeljak
08.12.2014.
Vox Feminae je platforma neprofitne udruge K-zona čiji je cilj promicanje žena na polju kulture, umjetnosti, medija, aktivizma, DIY i društveno odgovornog poduzetništva, a u svrhu stvaranja rodno ravnopravnijeg društva. 
Platformu čine VoxFeminae.net portal, Vox Feminae Festival rodnih kreativnih praksi, Vox Informativka (online profili umjetnica i kreativnih žena, kao i udruga i inicijativa), te Vox Feminae usluge (marketinga, video i web produkcije).
Kako bi mapirale, a potom izgradile reprezentativnu bazu umjetnica i kreativki u Hrvatskoj, Vox Feminae poziva sve zainteresirane na besplatnu izradu online Vox informativka profila! Prijavni obrazac za besplatni profil preuzmite ovdje i ispunjenog ga pošaljite na adresu: clanstvo@voxfeminae.net s naznakom "Besplatni profil”. 
Profili se sastoje od kratke biografije, područja rada, uspjeha, kontakt podataka i fotogalerije. Možete besplatno izraditi profile u svakom trenutku. Ukoliko ste zainteresirane za dodatne pogodnosti i usluge koje nosi pridruženo članstvo VF platformi, kao što su promocija vašeg rada na VoxFeminae.net portalu, suradnja s Vox Feminae Festivalom ili godišnji natječaji raspisani specijalno za pridružene članice, više možete saznati ovdje
Kao što znamo da porijeklo riječi 'vještica' dolazi od 'vješta žena', znamo kako je potrebno jačati vidljivost djelovanja žena u društvu. Stoga, pridružite se VF platformi jer vještice i umjetnice trebaju strašne žene!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu