Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

7. vRIsak

Large albanian flag
Srijeda
14.05.2014.

U organizaciji V.B.Z.-a od jučer u Rijeci traje 7. vRIsak, riječki sajam knjiga i festival autora, a trajat će sve do 24. svibnja. Tema festivala je Književnost u regiji – koliko znamo i koliko smo zaboravili? i čega već i sami zaključujete da će u goste doći mnogi autori iz regije:

Miodrag Popović (Crna Gora), pa onda Goran Vojnović (Slovenija), Ermis Lafazanovski (Makedonija), Ahmed Burić (BiH), Maja Vukadinović (Srbija), Beća Ćufaj (Kosovo), a dolazi i selekcija suvremenih albanskih pjesnika i prozaika u izboru književnika nove generacije - Ariana Leke. Albanija je ove godine gost sajma.

Uz goste, svoje nove knjige predstavit će i domaći autori: Ivana Simić Bodrožić, Milko Valent, Gordan Nuhanović i drugi.

Osim književnih večeri i druženja, te brojnih drugih događanja, u prodajnom dijelu bit će ponuđeno više od 10.000 naslova, po, kako čujemo, vrlo pristupačnim cijenama. Neke knjige bit će na 90-postotnom popustu što je faktički – džaba.

izvor: Novi list
foto: Nicolas Raymond

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu