Page arrow

17. izdanje CRŠ-a

Large cr  zagor
Srijeda
14.05.2014.

Tri od tri! I treća vijest dana dolazi nam iz veselog svijeta festivala. Ovaj put riječ je o jednom od nama 10 najdražih festivala: CRŠ-u.

I to 17. po redu! Od 16. do 18. svibnja u Domu HDLU-a CRŠ će ugostiti brojne stripaške zvijezde. Posjetit će nas tako: Robert Diso (Mister No, Tex), Marco Verni (Zagor), Marcello Mangiantini (Zagor), John McCrea (Hitman, Demon), C.B. Cebulski (X-Men, Spider-Man) i mnogi drugi.

Cebulski je urednik u Marvelu i jedan od viđenijih lovaca na talente. Njemu, kako se navodi, svi zainteresirani crtači, tušeri i koloristi mogu predstaviti svoje radove i, tko zna, možda već sutra krenuti stazama slave i besmrtnosti.

Kao i svake godine i ovo izdanje CRŠ-a donosi brojna događanja kao, primjerice, izložbu originalnih radova Galliena Ferrija, vizualnog oca i majke Zagora, za najmlađe održat će se i to u nekoliko termina škola crtanja stripa, a u galeriji Bačva možete posjetiti sajam stripova na kojem će izdavači predstaviti najnovija izdanja.

Ulaz na sve programe CRŠ-a, treba li uopće naglasiti – besplatan je, a detaljno o programu doznajte ovdje.

izvor: CRŠ
foto: Paolo Del Signore

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu