booksa

Pjesnici su čuđenje u svijetu

"Oni idu zemljom i njihove oči velike i nijeme rastu pored stvari", rekao je svojedobno Antun Branko Šimić, a njegove riječi vrijede i danas.

booksa

Neil Gaiman žari i pali

Svestranog britanskog umjetnika, pisca i strip scenarista Neila Gaimana, autora kultnog strip serijala 'Sandman', u zadnje je vrijeme baš krenulo.

booksa

Flash: Frankfurt 2007.

Smanjene gužve na cestama rezultat su velikog odljeva hrvatskih izdavača, književnika i čitatelja u Frankfurt. I tako će biti do 14.10.2007.

booksa

Počela prodaja 'Prodanih dušica'

Kako pronaći čitatelje, kako natjerati ljude da kupe vašu knjigu (ako ste je napisali), te kako odraditi prvu promociju pokazao nam je Denis Giljević.

booksa

Sretan rođendan, gospodine Greene!

Jučer smo zaboravili na 103. godišnjicu rođenja Grahama Greenea, ali je zato slavimo danas. I to vrlo originalno. Tko šljivi tortu, zaigrajte kviz!

booksa

Lonely Planet world wide

Vodiči, televizijska produkcija, on-line varijanta, časopis i ugovor s velikim brojem nula priča su jednog nekad malog, a danas velikog izdavača.

booksa

Glasnik mira Paulo Coelho

Miljenik produhovljenih kućanica i osviještenih vegetarijanaca nedavno je proglašen glasnikom mira 'Ujedinjenih naroda'. A snima i film.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.