Page arrow

Tko je ušao u 'Homo Climaticum 2018'

Large hc2018
Srijeda
14.03.2018.

U petak 16.3. u Booksi u 18:00 predstavljamo drugu antologiju klimatske fikcije Homo Climaticum 2018 u izdanju Zelene akcije, nastale u suradnji s Booksom.

Antologiju čine najbolji prozni i poetski radovi pristigli na natječaj za klimatsku fikciju. Žiri (u sastavu: Milena Benini, Dunja Kučinac i Dora Sivka) odabrao je 24 prozna i poetska djela koja su ušla u knjigu. 

Autori zastupljeni u antologiji su: Daniel Božić, Tihomir Dunđerović, Dorotea Đurić, Ivor Glavaš, Filip Granatir, Ivan Hozjan, Živka Kancijanić, Antonio Karlović, Karolina Kliman, Vanja Mitrović, Ivan Mlačić, Nikolina Mrakovčić, Magdalena Mrčela, Nataša Ozmec, Goran Paladin, Marin Pelaić, Srebrenka Peregrin, Ivan Pisk, Đurđica Stuhlreiter, Ana Šestak, Ksenija Štivičić, Nada Topić, Sandra Vlašić, Nada Vukašinović.

Najboljih pet radova je ilustrirano i konkurira za novčanu nagradu od 2.000 kuna. Imena finalista objavit ćemo na događanju u petak. 

Možda će vas zanimati
Homo Climaticum
Homepage hc1 02.09.2017.

Besplatni 'Homo Climaticum'

Sada možete skinuti i pročitati antologiju klimatske fikcije u izdanju Zelene akcije i nastalu u suradnji s Booksom.

Piše: Booksa

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu