Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

'Strašne žene' dolaze

Large agnes
Nedjelja
04.03.2018.
Strašne žene (Fierce Women) je prva društvena igra na domaćem tržištu koja je posvećena ženama. Igra uključuje 56 karata ilustriranih portreta žena koje su kroz povijest dale izniman doprinos razvoju društva, uključujući hrvatske Nadu Dimić i Mariju Jurić Zagorku. Namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način. Izdavač je Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Igra se može nabaviti putem crowdfunding kampanje. Prihodima kampanje K-zona namjerava tiskati 1.000 paketa karata za komercijalnu distribuciju, a time i pokrenuti svoje društveno poduzeće za razvoj proizvoda i usluga koji tematiziraju rodnu ravnopravnost, toleranciju i uključivost. 

Više detalja o igri može se pronaći na web stranici Vox Feminae, a o drugim pogodnostima i detaljima kampanje na stranici Indiegogo.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu