Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Smislite novi slogan za NASU

Large 347
Nedjelja
09.09.2007.

Američka svemirska agencija NASA početkom kolovoza odlučila je zamijeniti stari slogan 'Explore, Discover, Understand' novim, ne baš pretjerano spretnim 'NASA explores for answers that power our future' što je nekako procurilo u javnost i izazvalo zgražanje marketingaša. NASA je uz svoj novi slogan pripremila i jednako nezanimljiv vizual koji uključuje masonski trokut i jednadžbu Inovacija + Inspiracija + Otkriće = Budućnost.

Blogerici 'Wireda' Loretti Hidalgo Whitesides novi se slogan, baš kao i novi NASIN look nije nimalo svidio pa je na stranicama 'Wireda' odlučila objaviti natječaj za novi slogan. S obzirom na to da Loretta ovaj natječaj organizira na svoju ruku, pobjednik natječaja neće besplatno ići u svemir, nego će mu Loretta pokloniti DVD znanstveno-fantastičnog filma po izboru tako da svemir može gledati iz dubina vlastitog kauča. Osim toga, pobjednik će Wiredu dati intervju o tome što bi se trebalo poduzeti da se ljudi aktivnije zainteresiraju za svemir. Lošije plasirani kvalitetni slogani, također će biti nagrađeni.

Autorica natječaja nada se da će sudionici natječaja uspjeti naći slogan koji će dirnuti i nadahnuti ljude, posebice mlade (18-24) koji su NASINA ciljana publika.

Više o natječaju pročitajte ovdje, a vlastite prijedloge uploadajte ovdje.

Rok za apliciranje je 28. rujna, a proglašenje pobjednika zbit će se 1. listopada.

Izbor dosadašnjih slogana:

Because intelligent life is so hard to find these days.
---
Our Janitor Is Smarter Than The President.
---
Tonight, We Dine, IN SPACE.
---
Bringing you Cool Desktop Wallpapers since 1958.
---
The budget is the limit.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu