Četvrtak
27.09.2018.

Projekcija filma o legendarnoj autorici
Extra_large_le_guin
Ursula K. Le Guin (Foto: Jim Culp / Flickr)
A+ A-
Od 3. do 7. listopada održava se 12. Vox Feminae Festival u sklopu kojeg se slavi stvaralaštvo žena uz umjetnice, kreativke, teoretičarke, redateljice i glazbenice na zagrebačkoj Trešnjevci. 
 
Iz programa posebno izdvajamo projekciju dokumentarnog filma Svjetovi Ursule K. Le Guin o nedavno preminuloj SF književnici i društvenoj kritičarki. Film Arwen Curry predstavlja putovanje kroz njezin stvarni, ali i imaginarni svijet, te prati njezin uspon do važne feminističke književnice koja je inspirirala generacije žena i marginaliziranih autora/ica. U filmu se pojavljuju David Mitchell, Margaret Atwood, Neil Gaiman, Michael Chabon i mnogi drugi/e. Projekcija će se održati u CeKaTeu u srijedu 3.10. u 18:00.
 
Vox Feminae Festival od 3. do 7. listopada zauzima CeKaTe i društveno-kulturni centar "Šesnaestica”. Cijeli program može se pronaći na portalu Vox Feminae. Sav program, izuzev partyja Sex u Saxu, je besplatan.
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!