Page arrow

Pobjednici prve Zadaćnice

Large 262
Nedjelja
01.07.2007.

Napokon je došao dan odmora kuririma koji su danonoćno dostavljali poštu u Martićevu 14d. Bilo je i takvih koji su na pitanje 'Tko to ide?' papiriće sa zadaćnicama gurali u usta i brzo ih žvakali i gutali. Ako smatrate da je vaša priča bolja od tri koje smo izabrali mi, možda vam se dogodilo baš to. Drugi put izaberite manje savjesnog kurira.

Dakle, prva tema naše Zadaćnice bio je drug Tito. Kako je natječaj raspisan 25. svibnja 2007. godine, nije ni moglo biti drugačije. Nadamo se da će vas pobjedničke priče zabaviti jednako kao što su nas te da će vas potaknuti da se javite na našu drugu Zadaćnicu.

Pobjedničku priču 'Došao sam da ostanem' napisao je Hrvoje Vrbanc. Dva short-listed sastavka potpisuju Vedrana Trlek i to 'Bilo je časno živjeti s Titom' i Eduard Pranger 'Bilo je lijepo živjeti s Brozom ili kratka saga o Francetićima'.

Čestitamo našim pobjednicima kojima ovim putem poručujemo da će ih kontaktirati naši kuriri kako bismo se dogovorili za primopredaju nagrada koje će ih učiniti glavnim facama na plaži. Pobjednici su osvojili Booksine majice s natpisom Najbolji sastavak na temu 'Bilo je časno živjeti s Titom' i Short-listed za najbolji sastavak na temu 'Bilo je časno živjeti s Titom' te utješne nagrade sponzora - automobile Bentley, Lamborghini i Rolls-Royce.

Za sve vas ostale slijedi raspisivanje natječaja za drugu Zadaćnicu na temu 'Kako sam proveo/provela/provelo ljetne praznike'. S obzirom da vam se to prvo mora dogoditi da biste potom o tome pisali, natječaj ostaje otvoren do 25. kolovoza 2007. Onima koji praznike planiraju za rujan, više sreće s trećom Zadaćnicom na jesen. Da napomenemo, osim priča u obzir dolaze i pjesnički uratci. Uradci. Uraci.

Želimo vam zanimljive ljetne praznike. 

E, da, radove šaljite na adresu booksa@booksa.hr s naznakom 'Za Zadacnicu'.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu