Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Pedeseti pisac na mreži

Large web Foto: Jeff Power / Flickr
Utorak
24.11.2015.
U programu Pisci na mreži, koji od siječnja 2011. zajednički organiziraju i provode Agencija za odgoj i obrazovanje, tvrtka Aquilonis i udruga Magistra Nova, na mreži gostuju suvremeni hrvatski autori koji predstavljaju svoje tekstove. 

Program primjenjuje web seminar u stručnom usavršavanju učitelja i nastavnika. Prije svega je namijenjen učiteljima i nastavnicima hrvatskoga jezika kao mogućnost praćenja suvremene hrvatske književne produkcije. Cilj je razvoj osobnog odnosa prema suvremenom hrvatskom tekstu, mogućnost odabira suvremenoga teksta u radu s učenicima tijekom redovne nastave ili u izvannastavnim aktivnostima poput literarne, dramske ili novinarske družine.
U skoro pet godina gostovalo je 49 pisaca među kojima su Ivana Simić Bodrožić, Ivica Prtenjača, Tanja Mravak, Irena Lukšić, Dorta Jagić, Krešimir Pintarić, Boris Beck, Dinko Telećan, Luka Bekavac, Ivana Sajko, Igor Rajki i brojni drugi. 

U jubilarnom 50. nastavku gostuje Senko Karuza. Obljetničko izdanje bit će prilika i za fizički susret u OŠ Kajzerica.

Za sve dodatne informacije, podatke i kontakte o programu valja se obratiti Miroslavu Mićanoviću na mail adresu: miroslav.micanovic@gmail.com

info: Pisci na mreži


Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu