Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novi broj OFF VU-a

Large 312
Utorak
07.08.2007.

Za sve vas koji ste nosili laptop na more te za vas koji ste se s mora već vratili javljamo da je na adresi off.vukovarski.org objavljen 2. (ljetni) broj književno-kulturnog e-zinea OFF VU.

Prvi broj ovog časopisa mogli ste čitati prije devet mjeseci, a kad ćete čitati treći priupitajte Dalibora Jurišića koji časopis uređuje, lektorira, stavlja na net i sve ostalo.

Što se drugog broja tiče, on donosi niz zanimljivih stvari. Kako piše urednik u uvodniku - Otvara ga poslanica Ante Perkovića i njegova svježa pjesma za download. Iz 25 FPS-a poslali su im pregršt fotografija. Nakon fotki prostor su posvetili medijskom proboju jednog vukovarskog predratnog banda Brani je ispao pejsmejker i jednom njihovom tekstu. U povodu 30-ak godina punka, Drago Borić iskopao je svoje intervjue sa Satanom Panonskim i Igorom Vidmarom. Na natječaj za prilog o Luki Kovaču javile su se Jasna Žmak i Vedrana Margić. Tu je i proza Miroslava Kirina u kojoj su povezani jedan kvartovski lik i Aleksandar Hemon. Zoran Bognar predstavlja se pjesmama, kao i Tanja Bakić i Irena Pušnik. Iz romana Milana Marinkovića Šeširi na živom pesku prenose jedno poglavlje, dok knjigu Lilijane Radobuljac Kažete rak... pa što onda? možete pročitati cijelu. Marija Škaro intrigantno putopisuje Indiju, Pajo Pakšu dočarava doživljaj s nečim što ne miriše, Saša Begović pročitala je dvije knjige, Lebowskog i Cobena, … al' da mi više ne duljimo kliknite lijepo na OFF VU i pročitajte sve na licu mjesta.

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu