Page arrow

Natječite se i surađujte

Large 397
Nedjelja
30.09.2007.

Izdavač Inmag raspisao je web natječaj inspiriran natječajem kojeg su održali 2002. godine kad su pozvali ljude da mailom pošalju svoje radove. Svi poslani radovi objavljeni su u tom istom obliku, bez cenzure u knjizi Sve priče – antologija nepoznatih autora.

Ovogodišnji natječaj ne uključuje objavljivanje knjige, nego objavu na webu i poklon pakete knjiga.

Kao i prije pet godina, niste ograničeni ni temom ni prostorom, kao ni potpisivanjem uradaka. Ako kod sebe imate neko ozbiljnije djelo, tipa romana, dovoljno će biti poslati im samo i dio.

Važno je radove poslati što prije, jer samo će prvih pet autora biti nagrađeno bogatim izdanjem knjige Sve priče – antologija nepoznatih autora, dok se svi ostali koji radove pošalju do 15. listopada 2007. natječu za Inmagov paket knjiga koji će otići najsretnijem piscu, nasumice odabranom (jer oni vašu vrijednost ne ocjenjuju!).

Svoje uratke šaljite na e-mail editor@inmag.hr do 15. listopada 2007.

Naklada Zoro je s ciljem poticanja književnoga stvaralaštva Bosne i Hercegovine te poboljšanja materijalnog položaja bosanskohercegovačkih pisaca raspisala anonimni natječaj za neobjavljenu zbirku priča autora s prostora BiH.

Nagrada za prvonagrađeni rukopis iznosi 6.000,00 KM, a nagrada za otkupni rukopis iznosi 2.000,00 KM.

Svoje radove pošaljite najkasnije do 31. prosinca 2007. na adresu Naklada Zoro d.o.o. (za književnu nagradu), 71 000 Sarajevo, Šenoina 14 ili na adresu Knjižara ZORO (za književnu nagradu), 71000 Sarajevo, Branislava Ðurđeva bb, Bosna i Hercegovina .

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefone: 033/214-454, 553-885, kao i putem e-maila: zorosa@bih.net.ba, a cjelovit tekst natječaja dostupan je ovdje.

Rezultati će biti objavljeni u vrijeme održavanja Međunarodnog sajma knjige u Sarajevu, u travnju 2008.

I za kraj, časopis Treća poziva vas da svojim tekstovima upotpunite njegov sljedeći broj (vol.9, br.2, 2007.) na temu Feminizam i Shakespeare. Rok za slanje priloga je 20. listopada 2007.

Primaju se tekstovi iz područja kazališne teorije, filmske teorije, antropologije, izvedbenih studija, rodnih studija, filozofije i politologije, čiji interes dotiče ili se izravno upire o Shakespearove predloške. Poseban naglasak stavljen je na način na koji su interdisciplinarno povezane kazališne, rodne i socijalne 'uloge' unutar i izvan Shakespearovih komada.

Pune ruke posla.

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu