Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Mjesec hrvatske knjige

Large happy book
Srijeda
16.10.2013.

Knjižnice Grada Zagreba organiziraju Mjesec hrvatske knjige, tj. 30 dana raznih književnih događaja i promocija čitanja. Mjesec neće biti ograničen tek na područje Zagreba, nego će se odvijati u cijeloj Hrvatskoj pa tako sve počinje 15. listopada u Labinu gdje će se održati otvaranje novih prostora Gradske knjižnice i čitaonice.

Svih 180 državnih knjižnica sudjelovat će u Mjesecu knjige. Očekuju nas javna čitanja, performansi, kvizevi, proslava Dana knjižnica, dodjela nagrade za knjižnicu godine itd. Na samom kraju očekuju nas i radionice na zagrebačkom sajmu knjiga Interliber koji će se održati od 12. do 17. studenog.

Tijekom Mjeseca svim prvašićima bit će omogućen besplatan upis u knjižnice. Sve ostale detalje o programu možete pronaći ovdje.

izvor: KGZ
foto: Mary(n_n) West

Možda će vas zanimati
Pisma Pukovniku
Homepage scandinavia 02.07.2015.

Najčitanije knjige Zagreba 2015.

Ivica 'Žak' Prtenjača jedini je našijenac koji se sa svojim romanom 'Brdo' uspio probiti na dominantno skandinavsku listu.

Piše: F. B.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu