Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Ljetni raspust

Large 13 ljetni raspust Foto: Laura Hoffmann / Flickr
Četvrtak
20.07.2017.
Booksina redakcija je na kolektivnom odmoru do 11. kolovoza. Pristup Internetu nam je fizički onemogućen. Stoga ne pratimo niti objavljujemo vijesti, ne čitamo i ne odgovaramo na mailove. Izgubili smo dodir s virtualnom stvarnosti. 
Ako se nešto dramatično dogodilo, ako je neko ministarstvo donijelo bitne odluke ili ako je netko od nama dragih i velikih spisatelj(ic)a preminuo, nećemo vas obavijestiti na vrijeme. Žao nam je. 
Ako vam ipak toliko nedostajemo, preporučujemo da prekopate naše brojne, ranije objavljene tekstove. Na Facebook profilu stoga pokrećemo 'ljetnu šemu' u kojoj ćemo svaki dan reprizirati naše stare, drage tekstove. 

Sigurno se pitate tko nas je i kako fizički spriječio da pristupimo Internetu. Pitate se i kako možemo objavljivati sadržaj na Facebooku ako smo offline. Na ta i slična pitanja nećete dobiti odgovore - barem ne do 11. kolovoza.
Dragim čitatelji(ca)ma želimo ugodan odmor, naročito od Interneta. Svaki dan surfamo po valovima informacija i sadržaja, vrijeme je da svi skupa objesimo dasku o klin. Barem na par tjedana. 
Čitamo se uskoro!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu