Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Jo Nesbø u Splitu

Large sajam mfk split 2017 10
Četvrtak
05.04.2018.
Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske pri Hrvatskoj gospodarskoj komori najavljuje drugi po redu MFK – Mediteranski festival knjige, koji će se i ove godine održati u Splitu u ŠC Gripe i u kavani slastičarnici Cukarin Gripe, i to od 9. do 13. svibnja.
MFK – Mediteranski festival knjige je sajam knjiga prodajno-festivalskog tipa čije je prošlogodišnje, prvo izdanje posjetilo više od 35.000 ljudi. 
Osim panel diskusija, susreta s autorima i promocija novih naslova te programa za školsku djecu s radionicama i promocijama, posjetitelji će imati priliku kupovati knjige po promotivnim cijenama. 
Najistaknutiji gost festivala je popularni norveški pisac Jo Nesbø koji će na MFK-u predstaviti svoj novi roman Macbeth u izdanju Fokus komunikacija. Njegove knjige prevedene su u 50 zemalja i prodane u više od 40 milijuna primjeraka. Popularnost je stekao romanima čiji je glavni lik osebujni, neprilagođeni detektiv Harry Hole. Njegov najnoviji roman Macbeth je nova, specifična verzija ove Shakespeareove tragedije.
Sve informacije i detaljni program MFK-a kao i raspored radionica te načina prijava bit će dostupni na mrežnoj stranici i na Facebook stranici Festivala.
Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu