Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Finale u Ližnjanu

Large zin daily Foto: ZiN Daily
Ponedjeljak
19.03.2018.
Udruga Zvona i Nari otvorila je web časopis ZiN Daily i raspisala natječaj za najbolju poeziju, prozu i kritiku. Na natječaj se prijavilo preko 300 autora iz cijele regije, a žiri (u sastavu: Natalija Grgorinić, Ognjen Rađen i Ljubomir Grgorinić Rađen) pročitao je radove te odabrao i objavio finaliste u svim kategorijama. 
Za poetsku nagradu Pjesničko zvono konkuriraju Lidija Deduš, Branimir Dropuljić, Tomislav Domović, Monika Herceg, Ana Jakovljević, Enesa Mahmić, Biljana Milovanović Živak, Ernad Osmić, Daniel Radočaj i Vera Vujović.
Za proznu nagradu Prozni nar finalisti su Denis Giljević, Aljoša Ljubojević, Miljan Milanović, Ervin Mujabašić, Ante Nenadić, Ernad Osmić, Vladimir Papić, Andrija Škare, Vukašin Štreker i Vinko Vrbanić.
Za nagradu Kritičko i u finalu su Marija Dejanović, Denis i Anita Peričić (sa zajedničkim radom) i Igor Šipić
Svi finalni radovi mogu se pročitati na stranici ZiN Daily. Pobjednici će biti objavljeni 1.4., a nagrade uručene 4.5. u Ližnjanu. Prva nagrada u svakoj kategoriji donosi 2.000 kuna (uz pokrivene putne troškove za posjet književnom svratištu ZVONA i NARI u Ližnjanu) kao i nagradni jednotjedni boravak u rezidenciji početkom svibnja, odnosno za vrijeme održavanja programa svečane dodjele nagrada.  

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu