Page arrow

Crtani romani šou - Zagreb Comic Con

Large crs 20 Foto: CRŠ / Facebook
Utorak
02.05.2017.
Od 12. do 14. svibnja u Zagrebu se održava jubilarni 20. Crtani romani šou
Ovogodišnje izdanje zove se Crtani romani šou - Zagreb Comic Con. Naime, CRŠ se ove godine više širi na međunarodne umjetnike i na druge medije. Zagreb Comic Con tako će biti namijenjen ljubiteljima filma, dizajna, animacije, književnosti, slikarstva, video igara, digitalne umjetnosti, DIY izdavaštva, a naravno i stripa. 
Očekuju nas tradicionalni sajam stripova, izložbe, promocije novih izdanja, tribine, predavanja, okrugli stolovi, razgovori s autorima, crtanja i potpisivanja za publiku i razne radionice, kao i veliki broj popratnih sadržaja i nagradnih igara. 
Među gostima se ističu španjolski ilustratori Alfonso Font (Clarke i Kubrick, Priče iz nesavršene budućnosti) i Jordi Bernet (Torpedo), hrvatski crtač Bernard Kolle (Dijamanti), francuski ilustrator François Boucq (surađivao sa Jodorowskim), talijanski crtač Giovanni Freghieri (Dylan Dog) i brojni drugi.
Većina programa odvit će se, kao i prošlih godina, u 'Džamiji', ali i u Francuskoj medijateci. 
Detalje o programu možete pratiti na web stranici i Facebooku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu