Page arrow

Booksa i Park-in-Zagreb

Large 274
Četvrtak
05.07.2007.

Kako i prošle godine i ove se godine u isto vrijeme (1.-15.7.) u Zagrebu održava Park-in-Zagreb festival. Zamišljen je kao dvotjedni festival zabave i kulture s besplatnim programom koji se održava u Parku Ribnjak te na drugim otvorenim i zatvorenim prostorima Zagreba.

Iako su neki programi već iza nas, nije vam kasno uključiti se u ostale. Program Festivala provjerite na službenoj stranici – ovdje, a mi ćemo vam pažnju skrenuti da jedan programčić koji će se desiti u ponedjeljak 9.7.2007. u 20 sati na terasi Purgeraja u Ribnjaku.

Naime, tamo će se okupiti zanimljivo društvance koje će čitati svoje priče nastale na Radionici kreativnog pisanja u Booksi. To je ona Radionica koju vodi Zoran Ferić i koja se pokazala kao izvrsna za lansiranje mladih talenata u svijet ozbiljne književnosti.

Dakle, pridružite nam se van Bookse u dobrom društvu i podržite mlade književnike u usponu. Svoje priče čitat će nam Luka Ostojić, Marjan Alčevski, Maja Barbalić i Andrija Škare.

I još jedan mali tip, organizatori su organizirali velik broj zanimljivih radionica od kojih se na neke još uvijek možete uključiti, recimo – žonglersku, hoola hoop, radionicu trbušnog plesa …

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu