Četvrtak
12.04.2018.

Putopisno predavanje

Četvrtak, 19.04.2018 u 18:00 @ Knjižnica Augusta Cesarca
A+ A-

Novi Zeland je geografski najizoliranija zemlja i jedno od najslabije naseljenih područja na svijetu. Wellington je najjužniji glavni grad našega planeta. "Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu" je mjesto u Novom Zelandu sa najdužim nazivom na svijetu. U ovoj zemlji gotovina nije popularna - većina stanovnika koristi isključivo kartice kao način plaćanja. Mediji su ovdje među najslobodnijima na svijetu, a Novi Zeland je, uz Dansku, zemlja s najnižom stopom korupcije.
Ognjen Livada rođen je u Zagrebu 1976. godine, zadnjih šest godina radi u udruzi Suncokret-OLJIN gdje provodi radionice koje potiču kretanje, kreativnost i suradnju namijenjene djeci, mladima i odraslima. Autor je nekoliko knjiga i slikovnica za djecu. U 8-mjesečnom posjetu Novom Zelandu sa svojim šestogodišnjim sinom osmislio je i proveo dvije interaktivne izložbe u toj dalekoj zemlji.

 

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!