Utorak
12.03.2019.

Predstavljanje: "Priče iz daljina" Borisa Rukavine

Subota, 16.03.2019 u 19:00 @ Lauba
A+ A-

Na predstavljanju knjige će, osim autora, sudjelovati novinar Aleksandar Stanković, producent i putopisac Boris Veličan, glavni urednik časopisa Motorevija Kristijan Tićak, mađioničar Jozo Bozo i glumac Leon Lučev.

Nakon putopisa Euroazijske priče i jedna afrička koji je napisao prošle zime, a u kojemu je opisano desetak ranijih putovanja motorom od Zapadne Sahare do Bajkalskog jezera i od Murmanska do Omana, u Pričama iz daljina autor vodi čitatelja u još dalje i egzotičnije krajeve.

U svom ležernom i duhovitom stilu Rukavina opisuje putovanje na kojem je sa suprugom Ksenijom 2018. godine motociklom proputovao od Zagreba do Vladivostoka i natrag. Putovanje je trajalo točno 100 dana tijekom kojih su Ksenija i Boris na svom starom BMW-u F650GS Dakar prešli 34000 kilometara. Put ih je vodio kroz Mađarsku, Ukrajinu, Rusiju, Kazahstan, Kirgistan, Kinu i Mongoliju.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!