Ponedjeljak
05.11.2018.

Predstavljanje knjige 'Etika kruha i konja' Marije Dejanović

Četvrtak, 15.11.2018 u 19:00 @ Vinyl bar&bar
A+ A-
Na promociji dugo očekivanog pjesničkog prvijenca Marije Dejanović naslova Etika kruha i konja sudjeluju autorica, dobitnica Gorana za mlade pjesnike, Ivan Šamija, urednik knjige, i Marko Pogačar, predsjednik odbora Goranovog proljeća. 
 
Nakon predstavljanja knjige, u 20 sati počet će koncert nagrađivane zagrebačke kantautorice Sare Renar i Marije Dejanović. Izvodit će eksperimentalnu autorsku kompoziciju pod imenom U privremenom smještaju kod ljudi.
 
Marija Dejanović rođena je u Prijedoru 1992. godine. Odrasla je u Sisku. Živi i djeluje u Zagrebu. Studira komparativnu književnost i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Objavljivala je pjesme i književne kritike u raznim časopisima, zbornicima i na internetskim portalima u regiji. Pjesme su joj prevođene na engleski, rumunjski i slovenski jezik. Osvojila je Goran za mlade pjesnike 2018. godine rukopisom Etika kruha i konja i nagradu "Zdravko Pucak" za rukopis Središnji god.
 
O događaju se više može pronaći na Facebook stranici.
 
POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!