Ponedjeljak
22.10.2018.

Plan za bijeg: Čuj ovu knjigu!

Petak, 09.11.2018 u 18:00 @ Booksa
Extra_large_cover_pr
Plan za bijeg: Čuj ovu knjigu!
A+ A-

Plan za bijeg je godišnji ciklus malih radiofonijskih izvedbi Multimedijalne kolibe iz Zagreba. Već petu godinu za redom pozivaju razne autore/ice i izvođače/ice da istražuju područje susreta radija i scenske izvedbe uživo u trajanju do 30 minuta. Ovaj projekt nazivaju i svojim igralištem, jer je u potpunosti otvoren eksperimentu. Radi se o iskoraku i logičnom nastavku istraživanja kojeg su započeli predstavom radiofonijskog teatra Hoerspiel: mala igra za slušanje (i gledanje)

U suradnji s mjestima koja vole knjigu kroz niz predstavljanja u vidu malih radiofonijskih izvedbi uživo proglašavaju službeni početak borbe za audio-knjigu, kao nastavak borbe za kulturu slušanja.

Predstavit će ulomke iz prva dva izdanja; Ljubavnog romana Ivane Sajko i Sjećanja šume Damira Karakaša, pri čemu kreativni tim okupljen oko dva naslova čine dramaturginja i radijska umjetnica Pavlica Bajsić Brazzoduro, ton majstor i glazbenik Dino Brazzoduro, studentica dramaturgije i glazbenica Nina Bajsić, te glumci Marija Šegvić, Igor Kovač i Živko Anočić

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!