Ponedjeljak
16.04.2018.

Dobra špajza u Booksi

Četvrtak, 19.04.2018 u 16:00 @ Booksa
Extra_large_kod_ilicica3
Dobra špajza u Booksi
A+ A-

Zadruga za dobru ekonomiju, udruga ZMAG i klub Booksa pokrenuli su program suradnje nazvan Dobra špajza u Booksi. Radi se o širenju modela Hrana za dobro kojeg je pokrenula Zadruga za dobru ekonomiju kao kratki lanac opskrbe zdravom i lokalno proizvedenom hranom malih ekoloških proizvođača. Booksa je tako postala jedan od centara solidarne ekonomije u Zagrebu.

Procedura je jednostavna, registrirajte se ovdje, naručite namirnice koje želite i u četvrtak od 16.00 do 18.00 dođite po njih u Booksu. Imajte na umu da su ponude vidljive samo od ponedjeljka do srijede navečer (22h), dok neke istječu već u utorak navečer. Ostalim danima ponuda nije vidljiva.

A nudi se puno toga - sezonsko voće i povrće, proizvodi od meda, ekološko vino, proizvodi od soje, lješnjaci, svježe začinsko i ljekovito bilje, jabučni ocat, brašno, domaća jaja i ostalo pa se zaista isplati registrirati i vidjeti što se sve ima.

Do četvrtka, upoznajte se s proizvođačima/cama uključenima u ovaj program.

Dođite svi/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!