Ponedjeljak
13.05.2019.

Cityscapes: otvoreni razgovori s predstavnicima inicijativa civilnog društva

Četvrtak, 16.05.2019 u 19:00 @ Booksa
Extra_large_thumbnail
Cityscapes: otvoreni razgovori s predstavnicima inicijativa civilnog društva
A+ A-

Očuvanje i razvoj gradskog prostora tiče svih nas koji u njemu živimo, pa je tako jedan od glavnih fokusa konferencije Cityscapes: Envisioning urban possibilities ostvarivanje dijaloga između akademske zajednice koja teoretski promišlja grad, udruga i inicijativa civilnog društva koje aktivno djeluju i interveniraju u gradski prostor, te svih građana zainteresiranih za pitanja vlastitog životnog prostora. 

Ovo je prilika da se neformalno upoznaju članovi udruga i inicijativa civilnog društva, postave pitanja, sazna "kako”. Cilj je upoznati studente i građane s lokalnim inicijativama, te ih kroz informiranje i razgovor potaknuti na djelovanje - bilo pridruživanjem i podržavanjem inicijativa ili osmišljavanjem vlastitih projekata.

Na otvorenom razgovoru sudjeluju: Tomislav Nakić-Alfirević iz Sindikata biciklista, Jelena Miloš iz Brida i Prava na grad, Tomislav Augustinčić iz KaMatrix i Maja Sever iz građanskih inicijativa Magnolija i Ljudi za ljude.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.