Začitavanje: 'Nebeska semantika'

Niste čitali Igora Rajkija? Ne brinite. Spadate u golemu većinu one egzotične manjine zvane 'čitatelji suvremene domaće proze'. Što je šteta.

Začitavanje: 'Izgubljene pobjede'

Memoari von Mansteina kombinacija su povijesnih 'štikleca' i analize bitaka u kojima je sudjelovao do proljeća 1944. kad ga je Hitler umirovio.

Začitavanje: 'Ljubavnici iz Verone'

Lutajući po Veroni, Predrag se Lucić susreo s mjestom koje postoji na barem dvije razine, u barem dvije stvarnosti. I tako nastade ova zbirka pjesama.

Začitavanje: 'V kao Vendeta'

Nakon gomile Talijana o kojima smo pisali (Bonelli, Ferri, Magnus, Bunker), red je da se posvetimo i jednom Englezu. I to ne bilo kakvom.

Začitavanje: 'Filozofija u budoaru'

Obrazovanje mladeži nije uvijek lak posao. Pogotovo kad su u pitanju 'one' stvari.  No, uz požrtvovne učitelje i praktični rad nešto se ipak nauči.

Začitavanje: 'Anastasia'

Šimpragina 'Anastasia' jedna je od onih vješto komponiranih, nenametljivo pametnih knjiga i zato se našla u našem ovotjednom 'Začitavanju'.

Začitavanje: 'Sva naša oružja'

Ako ste se ikad pitali zašto su se uspješne civilizacije razvile u Euroaziji, a ne u podsaharskoj Africi, Jared Diamond ima odgovor.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!