KRITIKA 25: Boris Senker

'Tercet kabaret' je karnevalska književnost za daske i mimo njih, piše Vladimir Arsenić. No, čitatelj nije i ne može biti gledatelj. Problem?

KRITIKA 24: Perić & Pletenac

'Fantastična bića Istre i Kvarnera' važan je prilog književnoj mitologizaciji domaćeg prostora. Divovi i vile nisu samo za klasike. 

KRITIKA 23: Sonja Gašperov

'Cyber Zoo' je vrtoglava vožnja u kojoj se ljudi, zvijeri i kompjuteri vole i umrežavaju. Čitati objeručke, savjetuje naš Boris Postnikov. 

KRITIKA 22: Slađana Bukovac

'Rod avetnjaka' je uspješno napisano suočavanje s vlastitim mrakovima i traumama. Je li takva hrabrost dovoljna za dobru literaturu?

KRITIKA 21: Neven Ušumović

'Makovo zrno' odiše duhom avangarde i dvije epohe lijepi jednu na drugu, 'kao dve srodne posmrtne maske', piše Saša Ćirić.

KRITIKA 20: Damir Miloš

'Cesta (Ostajanje)' je beskrajno iritantan tekst kojemu se, ipak, neprestano vraćate. A to je osobina dobre književnosti.

KRITIKA 19: Stela Jelinčić

'Korov' je samo knjiga na pravom mjestu, u pravo vrijeme koja počinje 'in medias sex' i na koncu ne donosi ništa novo i značajno.  

POVRATAK NA VRH STRANICE
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu. Hvala što prihvaćate kolačiće i pomažete portalu!