KRITIKA 103: Ivana Sajko

Ponukani našim izborom ovog romana među najbolje u domaćoj produkciji u posljednje dvije godine, objavljujemo i zasluženu kritiku.

KRITIKA 102: Tena Štivičić

Kolumne Tene Štivičić su komunikativne po svojoj prirodi i nameni. U pitanju je veoma pitko, lucidno i prijemčivo štivo.

KRITIKA 101: Viktor Žmegač

Knjiga pokazuje da je itekako moguće u zbirci eseja postići onaj čarobni poetski efekt koji se danas tako rijetko nalazi čak i u domaćoj romanesknoj formi.

KRITIKA 100: Kruno Čudina

Razlog zbog kojeg se roman isplati uzeti u ruke jest njegova ljepota. Ljepota čiji su glavni aduti struktura, pripovijedanje i, u podlozi svega, emocija.

KRITIKA 99: Aleš Šteger

'Berlin' nije vodič kroz grad u kome je ova knjiga nastala i po kome je dobila ime. Mapa kojom se hoda kroz tekst i grad lični je itinerer.

KRITIKA 98: Božidar Koprivica

Ova knjiga o voleju, škaricama i felšu priča na potpuno drukčiji način; priča nogomet koji s komercijalizacijom i digitalnom montažom atrakcija nema nikakve veze.

KRITIKA 97: Branka Primorac

Najbolji dijelovi knjige ispisani su iz vizure srednjoškolskog djeteta, ali je to ipak daleko od dovoljnog za ozbiljnog pisca literature za starije od 16.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.