KRITIKA 50: Borivoj Radaković

Roman 'Sjaj epohe' donio je prozu zasićenu asfaltom, navijačima, 'kvartovskom šprehom', krvlju, znojem i spermom – ali i puno više od toga.

KRITIKA 49: Zvonko Karanović

Bez obzira na pretencioznost, bombastičan stil i ideološke kontradikcije, Karanovićeva trilogija predstavlja koristan kulturološki doprinos književnoj sceni.

KRITIKA 48: Dejan Šorak

Šorak je vrlo sposoban pripovjedač, sposoban valjano, u skladu s pravilima zanata, odraditi kratku formu, no prilično nesposoban istu upakirati u širi spektar.

KRITIKA 47: Miloš Živanović

Knjiga 'Kubernates' Miloša Živanovića nastavak je autorovog žestokog angažmana iz kritičarskih i publicističkih tekstova 'drugim sredstvima'.

KRITIKA 46: Maša Kolanović

Naslov knjige Maše Kolanović simbolički je čin spajanja lokalnog, mikro-urbanog i univerzalnog plana koji obrazuje pop-kultura.

KRITIKA 45: Ljiljana Ðurđić

To je mala lijepa introspektivna knjiga priča koja kao da je stvorena za jesensku večer uz čaj i kekse, napisana za kasno noćno razmišljanje...

KRITIKA 44: Sanja Lovrenčić

Knjiga koja donosi rešenje - bez bilo čijeg nametanja, bez reklama i opštih mesta, bez saveta pokupljenih u magazinima, bez knjiga za samopomoć...

POVRATAK NA VRH STRANICE