Petak
11.11.2011.

Ljubav na lomači
A+ A-

Ili sestra ili punica? Možda baka ili majka? Ili pak lijepa susjeda koju svako jutro, škiljeći kroz špijunku, otpravljate na posao? Možda ljubazna gospođa koja vas uvijek sa smiješkom pozdravlja iz kvartovske trgovine? Ili konobarica u lokalnom kafiću koja već godinama zna koje piće pijete? Da nije možda kćerka vašeg najboljeg prijatelja? Ili djevojka s kojom ste prošlo ljeto strastveno vodili ljubav? Ili pak ona mala rudlava s drugog kata koja nikom nije dala?

Jeste li ikad pomislili da živite s vješticom? Da je ljubite i varate, prezirete i volite, lažete i priznajete joj sve?

Na sva ova i slična pitanja autor nam je pokušao odgovoriti u ovom pomalo čudnom romanu uvjeravajući me da u njemu nema autobiografskih elemenata. Hm, da mu vjerujemo? Kratke i minimalistički dorađene rečenice, kao i na trenutke iznenađujući obrati radnje, prikovat će vas uz ovaj roman do posljednje stranice. Stoga vam ne preostaje ništa drugo nego riskirati i bar jednu noć provesti uz ovo intrigantno djelo, umjesto sa svojom 'vješticom' .

Roman Ljubav na lomači opremljen je s dvije naslovnice različitih boja (roza i zelena).


Dario Šarec rođen je 1981. u Zagrebu. Diplomirao novinarstvo te otkriva hrvatske misterije kao novinar u emisiji gospodina Roberta Knjaza. Povremeno piše za Playboy.
Jedan od pokretača i član književne skupine Eventualizam, čiji je zbornik kratkih priča objavljen 2006. godine u nakladničkoj kući Celeber.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.